Menukaart.

*= Vegetarisch  ** =Vegan 

Heeft u een allergie? Meld het ons.

Voorgerechten

Mantoe

Gestoomde pastabuideltjes gevuld met gekruid rundergehakt, geserveerd met tomatensaus en yoghurt topping.

Daalsoep

Authentieke gele linzensoep met Afghaanse kruiden.

Kippensoep

Traditionele soep met kipfilet, wortel, aardappel, mais en Afghaanse kruiden.

Ashak**

Gestoomde pastabuideltjes gevuld met gekruide prei, geserveerd met Afghaanse tomatensaus en yoghurt topping.

Sambosa

Rijstgerechten

Rijstgerechten Bij elk rijstgerecht kunt u 3 bijgerechten kiezen.

Qabeli Palaw

Afghaanse rijst met als topping rozijnen, fijngesneden worteltjes en amandelen.

Narenj Palaw

Licht zoete rijst met als topping fijngesneden citrusschil en amandelen.

Chalaw

Afghaanse witte rijst bereid op traditionele wijze.

Vleesgerecht

Kabab Dashi

Mals gestroomd lamsvlees bereid op traditionele wijze in de steenplan.

Bijgerechten

Banjan*

Gebraden aubergine, geserveerd met yoghurt topping.

Sabzi**

Mals gestoofde spinazie met Afghaanse kruiden.

Qorme Kachalo

Gestoofde aardappel met Afghaanse kruiden.

Kofta

Mals gestoofd kalfsvleesgehakt, gemerineerd met Afghaanse kruiden.

Qorme Morgh

Mals gestoofde kippendijen, gemarineerd met Afghaanse kruiden.

Qorme Gosht

Mals gestoofd kalfsvlees, gemarineerd met Afghaanse vleeskruiden.

Nagerechten

Honingtaart

Heerlijke honingtaart, gereserveerd met vanille ijs en slagroom.

Ferni

Romige Afghaanse pudding met amandelen, een snufje kardemom en pistache.

Shir Bering

Heerlijke romige rijstepap met melk, suiker en speciale Afghaanse kruiden.

Kindermenu

Friet met snack

Keuze uit kipnuggets, frikandel, kroket, inclusief mayonaise en curry.

Hamburger

Heerlijke huisgemaakte hamburger.

Kinderijsje

Danoontje

IMG_6876

Alle gerechten worden op de traditionele manier voor u bereid, met verse ingrediënten.